Info

Wie ben ik

 

Ik ben Robert-Jan Hoogerbrug, woon in Nuenen (vlakbij Eindhoven). Ik sta graag achter mijn fotocamera.

Naast mijn vrije werk doe ik ook werk in opdracht.

Mijn interesse gebieden zijn o.a. portrait/model, architectuur, en product photography dit kan zowel privé als ook voor commercieel gebruik zijn.

Als fotograaf probeer ik juist mijn foto's te onderscheiden door compositie en details, meestal werk ik op locatie met natuurlijk licht. Ik heb een portable studio om model/portrait of product fotografie te kunnen uitlichten.

 

Interesse in een shoot?

 

Indien u interesse heeft in een fotoshoot voor bijvoorbeeld: portrait, model, bruidsreportage, architectuur, uw auto, product fotografie zowel privé als ook zakelijk, of als u speciale wensen of ideeën heeft voor een fotoshoot dan kunt u me dit aangeven via de contact page of via bontir@live.com zodat we de details en condities kunnen bespreken.

 

Prijzen

 

Prijzen van de shoots zijn erg scherp. Afhankelijk van de soort shoot privé/commercieel en afstand tot de locatie zal dit besproken worden.

 

Apparatuur

 

Ik fotografeer met een fullframe 24 Mp camera, Ik heb diverse lenzen zodat bijna alle soorten shoots mogelijk zullen zijn. Ik heb ook een kleine studio die ik ter plekke kan opbouwen indien de ruimte groot genoeg is.

 

Op de andere pagina's ziet u een selectie van mijn werk.

Veel kijk plezier en hopelijk heeft het u de interesse gewekt om mogelijk een fotoshoot te doen.

 

 

Robert-Jan Hoogerbrug

 

 

Op dit moment ben ik op zoek naar modellen single/duo voor een TFP shoot.

Voor meer informatie zie page: TFP-shoot.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now